zondag 23 oktober 2016

Maandag 15 augustus - Winkelen en naar het strand van Huntington Beach

De maandag brachten we al 's ochtends en een deel van de middag al winkelend door. We bezochten onder andere de Dollar Tree, Big Lots en 5 points plaza (bath and body works). In de winkels zijn ontzettend veel verschillende soorten Oreo's (o.a. s'mores, filled cupcake, peanut butter, cinnamon bun, red velvet en nog veel meer smaken) , enorme twee liter frisdrankflessen, allerlei soorten Pop tarts en gekke producten zoals PB&J te vinden (peanut butter & jelly in 1 pot!). Bij Big Lots lukte het mij eindelijk om een Crystal Pepsi te vinden, ik was al de hele reis op zoek. Het smaakt een beetje apart maar wel lekker!Bella Terra is een open-air dining, shopping en entertainment center in het hart van Huntington Beach. Je vind er onder andere de winkels Old Navy, Burlington Coat Factory, Kohl's, Barnes & Noble en Whole foods. Een winkel die Brigitte graag wilde bezoeken was Staples. Hier verkopen ze naast kantoorartikelen ook planners en toebehorenen. Ze kocht er Erin Condren stickers en een health journal. Hierna vond Brigitte de beste winkel ooit, paper source! Ook de Ulta Beauty werd niet overgeslagen, helaas was Brigitte's geld onderhand op en de ruimte in de bagage ook. Daarom kocht ze alleen een borstelset. 


Na deze winkel had Mark er wel genoeg van dus reden we weer terug naar Wendy en David. Hier namen we de tijd om met Dusty de poes te spelen (wat een lief beestje is dat, en wat een geluid komt eruit!) en brachten een paar uur door op het strand van Huntington Beach voordat we naar Johnny Rockets gingen voor het avondeten.


We namen beide een milkshake (lekker dik, en je krijgt ook nog eens de mixbeker er bij zodat je eigenlijk twee milkshakes krijgt!), een (veggie) burger en cheese fries. Bij Johnny Rockets kreeg je altijd een papieren bordje met een tomatenketchup lach er bij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten