dinsdag 25 oktober 2016

Dinsdag 16 augustus - Disney California Adventure!


Dinsdag vertrokken we al vroeg naar Disney California Adventure. We hadden al eerder kaartjes gekocht via internet dus we hoefden alleen bij de tassencontrole in de rij te staan. Meteen na opening liepen we snel naar de fastpass uitgifte voor Radiator Springs Racers, de meest populaire attractie in het park. Hierna liepen we op ons gemak naar Paradise pier waar we als eerste the little mermaid attractie deden. Erg leuk!


In de nog lege winkel van Paradise Pier werden we aangesproken door een winkelbediende. We kregen van haar een first visit button en omdat Brigitte in de maand augustus jarig was kreeg Brigitte ook een happy birthday button. De rest van de dag werd haar steeds happy birthday toegewenst. Na 100 keer dankjewel gezegd te hebben had ze er wel genoeg van ;-)
Gelukkig deden we de Toy Story attractie vroeg op de dag want niet lang nadat we geweest waren ging de wachttijd fors omhoog. De attractie kan je vergelijken met Buzz Lightyear in Disneyland Parijs of maus au chocolat in Phantasialand.

 
Ons favoriete thema gedeelte in California Adventure is Cars Land, het is gebaseerd op de film Cars. 

Er bevinden zich naast winkeltjes en restaurants drie attracties, allemaal in een nagebouwd Radiator Springs, het fictionele stadje waar de film in plaatsvindt. Radiator Springs Racers is een erg leuke attractie, het gebruikt dezelfde techniek als Test Track in Epcot (Florida). 
The Hollywood Tower is een vrije val attractie. Brigitte vond het heel erg spannend en durfde er eigenlijk niet in. Gelukkig is ze toch in de attractie geweest want het viel haar reuze mee. Op dit moment wordt het thema van de attractie veranderd naar een Guardians of the galaxy thema.


De langste wachtrij van vandaag was bij de photo opportunity met Captain America en Spiderman. Brigitte heeft stiekem een crush op Captain America en was daarom zo blij als een kind om met hem op de foto te gaan ;-)
Voor Brigitte's verjaardag had ze haar ouders gevraagd om een Frozen pre-show package. We kregen in een gethematiseerde ruimte de mogelijkheid om op de foto te gaan met Olaf, onbeperkt popcorn, drankjes en lekkere shaved ice treats. Ook mochten we ook eerder het theater in zodat we helemaal vooraan konden zitten! 
De Frozen musical was geweldig, alles klopte. De acteurs zijn erg getalenteerd en het is ongelooflijk leuk om te zien hoe ze de film tot leven wekken op het toneel!Monsters, Inc. Mike & Sulley to the Rescue!
's Avonds hadden we een World of Color dining package reservering bij Ariel's Grotto. Het restaurant viel ons een beetje tegen, het rook wat muf binnen en het eten smaakte niet heel speciaal. Na het betalen van de rekening kregen we onze World of color preferred viewing area tickets. Hiermee heb je een goede plek voor de show zonder heel lang te hoeven wachten. Dit was het ons zeker waard!

Mickey's fun wheel is na zonsondergang heel mooi verlicht! Hier werd tijdens het wachten op de show Mickey's fun wheel challenge gespeeld. Het reuzenrad was verdeeld in vier vakken en elke keer kwam er een kleur bij. Via een app op je telefoon was het de bedoeling zo snel mogelijk de kleuren van het reuzenrad in te toetsen. Degene die het snelsts het juiste patroon invoerde mocht de kleuren van het reuzenrad een halve minuut lang besturen. Helaas, Brigitte was snel, maar niet snel genoeg!De World of Color show was een kleurlijk spektakel met water, licht en Disney magie. Het verteld het verhaal en de legacy van Walt Disney door Neil Patrick Harris en Mickey Mouse.Na de show was het tijd om naar huis te gaan :'(. We hadden een heel leuke dag gehad, gelukkig was het niet druk in het park waardoor we veel konden doen en zien!
Dusty snapt er niets van..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten