zaterdag 29 oktober 2016

Donderdag 18 augustus - Las Vegas en de weg terug naar Californie

Ondanks dat we de avond ervoor pas laat gingen slapen, stonden we vandaag vroeg op om een plekje te bemachtigen in het Paradise Cafe. Dit cafe ligt bij het zwembad van the Mirage. We hadden eigenlijk helemaal niet zo vroeg op hoeven te staan want we waren de enige in het cafe..!


Brigitte begon de dag goed met een alcoholvrije Pina colada cocktail :-) Het eten smaakte ons erg goed en onder de parasol was het goed uit te houden.

Na het ontbijt genoten we van het heerlijke weer op ons ligbed aan het zwembad. Maar niet te lang want we moesten om twaalf uur uitchecken :-(Na het uitchecken lieten we onze koffers achter bij het hotel en liepen naar the Venetian aan de overkant. Hier verwonderden we ons aan de grachten en de vele pracht en praal. Ook waagden we een gokje, helaas zonder succes! 
Buiten haalden we een lekker dorstlessende Icee bij de drugstore en liepen naar het monorailstation. Vanaf het monorailstation had je een leuk uitzicht op het High roller reuzenrad, iets voor volgende keer. We namen de monorail naar het MGM Grand, keken wat rond en liepen vervolgens het New York New York hotel in. 


De vorige keren dat Brigitte in Vegas logeerde was Las Vegas z'n nieuwe stadspark The Park nog niet gebouwd. Dus daar wilde ze graag een kijkje nemen, helaas was het minder interessant dan verwacht dus waren we er snel uitgekeken.


Omdat we niet al te laat uit Vegas wilden vertrekken i.v.m. de bosbranden besloten we nog een hapje te eten in het NY NY hotel en daarna richting Californie te rijden. Gelukkig verliep de terugweg een stuk beter dan de heenweg en kwamen we rond kwart voor acht aan bij mijn tante in RiversideFilmpje van deze dag


1 opmerking:

  1. Ben er ooit 1 keer geweest maar ik denk dat ik er niets meer van herken zoveel is er veranderd en bijgebouwd. Dat zwembad lijkt mij wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen